Aktualno
Aktualno
20. oktober 2021

Asistent za odnose z javnostmi in trajnost

Asistent za odnose z javnostmi in trajnost

Študentsko delo

Si pripravljen/-a na začetek svoje karierne poti?
V svoj tim želimo sprejeti novo, mlado strastno srce, ki se je pripravljeno podati na svojo karierno pot.

Ponujamo:

  • vodenje na področju odnosov z javnostmi,
  • izkušnje v mednarodnem okolju in
  • sodelovanje pri GIZ-Lokalno je obetavno.

Vse se da naučiti, samo srce moraš imeti na pravem mestu. :)

V besedi je moč!
Rad/-a bereš, pišeš in se pogovarjaš. Angleščina ti ni tuja in med dopustom na hrvaški obali s svojih znanjem hrvaščine dosežeš, da so natakarji prijazni s teboj. Kljub tvoji mladosti imaš za seboj dovolj materiala, da izdaš roman, zbirko poezije ali pa vsaj svojo verzijo "Dnevnika Bridget Jones". Nepozabne zabave in dogodki s presenečenji so plod tvojih organizacijskih sposobnosti in kreativnosti. Želiš si več!

Svet je majhen in je naš!
Imaš vozniški izpit in te ni strah dolgih poti. Rad/-a potuješ, spoznavaš različne ljudi, kulture in se trudiš razumeti drugače misleče.

Vsake oči imajo svojega malarja, ampak kar je lepo, je pač lepo!
Ugotovil/-a si, da je ta oglas narejen v Canvi. Fotografiranje ti ni tuje. Všeč bi nam bile tvoje objave na socialnih omrežjih. Velikokrat vidiš priložnost za ustvarjanje (fotografij, postov, video filmčkov) spominov. Razmišljaš "OUT OF THE EARTH" in vedno iščeš nove poti.

V kolikor si iz Pomurja ali bi se rad/-a vrnil/-a domov ter spremenil/-a sebe in svojo okolico na bolje, se prijavi na: [email protected]

Asistent za odnose z javnostmi in trajnost (.pdf)

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.