Blagovne znamke

Radenska Beauty

Radenska Beauty je funkcionalna voda z dodatkom kolagena, visoko vsebnostjo biotina ter okusom granatnega jabolka. Ima nizko energijsko vrednost (17 kcal/100 ml) in je polnjena brez konzervansov.

Negazirana brezalkoholna pijača

Dodatki, kot so kolagen in biotin, predstavljajo bistveno konkurenčno prednost pred ostalimi tovrstnimi proizvodi. Z 0,5 litra Radenske Beauty zaužijemo 30 % priporočenega dnevnega vnosa biotina. Biotin prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov. 

Radenska Beauty vsebuje patentirano obliko kolagena Verisol®. Kolagen je pomembna sestavina kože, ki predstavlja 80 % suhe mase kože in ima v telesu tudi številne druge funkcije. S staranjem se njegova vsebnost v telesu zmanjšuje, z uživanjem Radenske Beauty pa boste poskrbeli za presnovo kolagena od znotraj, in to učinkoviteje kot z uporabo kreme oziroma drugih sorodnih proizvodov. Opravljene so bile številne študije o kolagenu Verisol®, ki so dokazale, da ima vnos 2,5 grama kolagena na dan ugoden učinek na naše telo. Tolikšno količino kolagena boste zaužili z 0,5 litra Radenske Beauty dnevno.

Plastenka
0,5 L

Ostale negazirane brezalkoholne pijače

Ogledujete si blagovne znamke/izdelke na slovenskem trgu.Ogledujete si blagovne znamke/izdelke na hrvaškem trgu.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.