Aktualno
Aktualno
9. junij 2016

Dan odprtih vrat Radenske

Dan odprtih vrat Radenske

To soboto bo v Boračevi veselo, saj Radenska vse sosede ter druge krajane Radencev in okolice vabi v svoj svet mehurčkov. Za dan odprtih vrat so pripravili bogat program, ki bo med 10. in 16. uro področje Radenske spremenil v odlično destinacijo za

Za obiskovalce bo zapela Alya, ena od treh prepoznavnih obrazov nove Radenske z okusom. Dnevu odprtih vrat se bo pridružila med 13. in 14. uro. Obiskovalce v Boračevi bodo zabavali tudi člani ansambla Skok in edinstveni bobnar Simon Škerlec, ki je bil deležen zlatega gumba Vida in Pera na šovu Slovenija ima talent. Za posebno točko se mu bo pridružila komaj 9-letna, a že odlična harmoničarka Eva Tompa. Nastopili bodo tudi plesna šola Zeko ter duet na trobentah Jakob in Jurij. Za smeh bo poskrbel humoristični skeč Franca & Franca, dogodek pa bosta vodila Emil Šmid in njegov sin Grega. Emil je čez dan trgovski potnik Radenske, poznamo pa ga tudi kot moderatorja Veveričkinega in srčkovega tega na Maratonu treh src.

Na ogled se bo postavil tudi obrat Radenske, ki si ga boste lahko ogledali med vožnjo s turističnim vlakcem, polnilno linijo pa z razglednega stolpa. Za družine bodo pripravili družinske piknik kotičke in za otroke zabavo z velikanskimi milnimi mehurčki in balončki. Mali in veliki bodo svoj pogum lahko preizkusili na aquazorbingu ter se zabavali ob različnih družabnih in zabavnih igrah, nastopali pa bodo tudi najmlajši srčki, otroci zaposlenih v Radenski. Vstop na prireditev je seveda prost.

»Z dnevom odprtih vrat nadaljujemo dolgoletno tradicijo druženja s sosedi, prijatelji in sokrajani, le da smo jo z decembrskega termina prestavili na vremensko prijetnejšega v juniju. Tako se lahko skupaj poveselimo ob uspešnem zaključku tekaškega in kolesarskega Maratona treh src, se vsaj malo oddolžimo in zahvalimo vsem prostovoljcem in nazdravimo na uspešno poletno sezono, ki je za nas v industriji pijač najpomembnejši del leta,« je poudaril Marián Šefčovič, direktor Radenske. 

Več informacij:
Alenka Dujanović
GSM: 051 647 097
E-pošta: [email protected]

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.