Pri Radenski z donacijami svojih proizvodov z veseljem podpiramo projekte, ki podpirajo zdrav in dejaven način življenja ter preživljanja prostega časa. Če pripravljate tovrsten projekt in si želite našega sodelovanja, se nam oglasite prek spodnjega obrazca in dogovorili se bomo, na kakšen način bi vam lahko priskočili na pomoč. Prosimo, da prošnjo oddate najmanj 10 dni pred dogodkom.

Zaradi odsotnosti je za vse dogodke med 16. 6. 2023 in 29. 6. 2023, potrebno oddati prošnjo pred 13. 6. 2023. V tednu med 19. 6. in 25. 6. ni izdaje donacij. 

Prevzem pijače, katere količine so omejene in je namenjena le podpori dogodkom, je možen samo v Radencih (oz. v primeru Studenca na Hrvaškem v Lipiku, dostave v bolj oddaljene kraje žal ne moremo zagotoviti). Da bi priložnost dobilo kar največ prirediteljev dogodkov in ljubiteljev naših pijač, vas vljudno prosimo, da se nam oglasite največ enkrat letno.

Če ste organizator dogodka, kjer tudi prodajate pijačo in vam naše proizvode doniramo, pričakujemo, da se boste potrudili in v čim večji meri prodajali Radenskine pijače.