Aktualno
Aktualno
17. november 2017

Naj prazniki zadišijo po novi Radenski z okusom jabolko in cimet

Naj prazniki zadišijo po novi Radenski z okusom jabolko in cimet

Na prodajne police prihaja posebna, praznična serija Radenske z okusom jabolka in cimeta, ki nas že s prvim požirkom popelje v čas prijetnega pričakovanja, druženja in praznovanja.

Na prodajne police prihaja posebna, praznična serija Radenske z okusom jabolka in cimeta, ki nas že s prvim požirkom popelje v čas prijetnega pričakovanja, druženja in praznovanja. Omejena je na zimski čas, ponuja pa pristno doživetje, ki nam v trenutku pričara toplino božiča. Bela barva na etiketi predstavlja snežno pokrajino, zlata pa daje proizvodu praznično noto.

Nova Radenska z okusom jabolka in cimeta ostaja zavezana vsemu dobremu. Temelji na izvirski mineralni vodi Radenska Classic z naravnimi mehurčki, za razvajanje naših brbončic pa skrbi s povsem naravnimi aromami. Odlikuje jo nizka energijska vrednost in lično praznično pakiranje.

Pri iskanju pravega božičnega okusa so nas navdihovale tradicionalne praznične dobrote. Preučili smo različne kombinacije naravnih arom, a najbolj nas je navdušila tista, ki nas spomni na trenutek, ko iz pečice zadiši po sveže pečenem jabolčnem zavitku.

Za promocijo izdelka pripravljamo praznični TV oglas ter različne akcije v trgovinah, kjer bomo nagrajevali nakupe z lesenimi okraski za jelko.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.