Aktualno
Aktualno
11. marec 2019

Opozorilo: SMS z vsebino o lažni Pepsi nagradni igri

Opozorilo: SMS z vsebino o lažni Pepsi nagradni igri

Spoštovani!

Nekateri potrošniki so nas v zadnjih dneh obvestili o prejemu sms sporočila - po informacijah s katerimi razpolagamo je sporočilo prišlo iz neznane telefonske številke s pozivno kodo Združenega kraljestva Velike Britanije (+44770000111) - , iz katerega izhaja sporočilo, da naj bi kupci prejeli nagrado v višini 950.000 EUR. Sms vsebuje tudi navodilo, da naj prejemniki sporočila na ustvarjen naslov elektronske pošte ([email protected]) pošljejo povratno sporočilo s svojimi osebnimi podatki.

Radenska, kot ekskluzivni polnilec izdelkov PepsiCo na trgih Slovenije in Hrvaške s tem obvestilom obvešča javnost, da niti sama niti PepsiCo nista organizirala nobene promocije s takim nagradnim skladom in da gre za lažno sporočilo, ki je lahko tudi zlonamerno. Kupcem predlagamo, da na navedeno sporočilo ne odgovarjajo, saj se z morebitnim odgovorom izpostavljajo neznanim tveganjem, predvsem tudi tveganjem zlorabe njihovih osebnih podatkov in drugim tveganjem, povezanih z nezakonitimi posegi v njihovo zasebnost.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.