Aktualno
Aktualno
24. junij 2015

Radenska med najuglednejšimi podjetji v Sloveniji

Radenska med najuglednejšimi podjetji v Sloveniji

Podjetje Radenska d.d. med 10 najbolj uglednimi podjetji v Sloveniji

Končana je raziskava Ugled 2015, v kateri je podjetje Kline&Partners tudi v letošnjem letu spremljalo in preverjalo poslovni ugled podjetij. O njem je v letošnjem letu spraševalo poslovno javnost, več kot 800 predstavnikov vodstev, finančnih, marketinških in kadrovskih služb velikih, srednjih in malih podjetij v Sloveniji.

Pogled na lestvico najuglednejših slovenskih podjetij v letu 2015 pokaže, da je Radenska v družbi najboljših 10 podjetij v očeh poslovne javnosti v Sloveniji.

„Rezultati letošnje raziskave ugleda podjetja Kline&Partners so nam ponovno potrdili, da je Radenska ena najbolj prepoznavnih in najuglednejših slovenskih blagovnih znamk, saj se v družbo 10 najboljših slovenskih podjetij ni uvrstilo  nobeno podjetje, ki se ukvarja s podobno dejavnostjo kot Radenska.

Ugled in prepoznavnost Radenske  na domačem in svetovnih trgih ni nekaj, kar bi temeljilo zgolj na dolgi in uspešni tradiciji Radenske, je predvsem odvisno od nesporne kakovosti celotnega procesa, zmožnosti in znanja prilagajanja razmeram na trgu ter seveda pravilnem komuniciranju z okoljem. Ohranjanje ugleda Radenske nas toliko bolj razveseljuje, saj smo prepričani, da je Radenska eno najboljših podjetij ne le v Sloveniji, tudi v širši regiji,“ je ob raziskavi Ugled 2015 povedal direktor družbe Radenska d.d. Radenci gospod Marian ŠEFČOVIČ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.