Aktualno
Aktualno
9. december 2015

Radenska podaja roko Anini zvezdici Pomurje

Radenska podaja roko Anini zvezdici Pomurje

Na pobudo 12-letne deklice bo v sodelovanju Radenske in Anine zvezdice Pomurje v vratarnici družbe Radenska v Boračevi potekalo zbiranje trajne hrane in higienskih pripomočkov.

Z veseljem se pridružujemo humanitarni akciji Anina zvezdica in vas vabimo k zbiranju čim več hrane z dolgim rokom uporabe: testenine, moka, kis, olje, sladkor, kava, sladkarije, konzerve, polenta, vložena zelenjava, higienski pripomočki, …

Kolikor kilogramov hrane in higienskih pripomočkov bomo zbrali s skupnimi močmi, toliko litrov svojih pijač bo Radenska dodala.  Vse zbrano bo Anina zvezdica Pomurje razdelila pomoči potrebnim v lokalnem okolju.

Donirane izdelke lahko pripeljete k nam v vratarnico od 7. do 17. decembra, vsak dan razen sobote in nedelje 12. in 13. decembra, in sicer med 7. in 19. uro. Čaka vas simbolično darilce ter neprecenljiv občutek, da ste nekomu resnično pomagali in polepšali praznike.

Za več informacij se lahko obrnete na:

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.