Aktualno
Aktualno
21. oktober 2020

Radenska – zmagovalka izbora Trusted Brand 2020

Radenska – zmagovalka izbora Trusted Brand 2020

V letošnji raziskavi o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand 2020 je v kategoriji ustekleničenih voda ponovno slavila Radenska.

Potrošniška raziskava o zaupanju v blagovne znamke »Trusted Brand« je v letos že štirinajstič zapored izpostavila blagovne znamke, ki jim Slovenci in Slovenke najbolj zaupamo. Neodvisna raziskava Mladinske knjige in Inštituta za raziskovanje trga in medijev Mediana, ki je potekala na reprezentativnem vzorcu celotne populacije v Sloveniji, je na podlagi mnenja več kot tisoč sodelujočih, Radensko imenovala za zmagovalko v kategoriji ustekleničenih voda.

»Radenska je blagovna znamka, ki gradi na 150-letni zgodovini. A za ohranjanje in krepitev zaupanja potrošnikov je potrebno veliko več. V vse bolj povezanem svetu šteje prav vsaka izkušnja, zato smo ponosni, da s spoštovanjem do lokalne tradicije ustvarjamo vedno nove razloge za zaupanje, radost in veselje potrošnikov,« je ob prejemu priznanja povedal Marian Šefčovič, direktor Radenske Adriatic.

Več o raziskavi na: www.mladinska.com/revije/readersdigest/trusted-brand

Priznanje Trusted Brand 2020 sta prevzeli Vesna Šavel, vodja blagovne znamke Radenska, in Alenka Dujanović, odnosi z javnostmi

Hvala, ker zaupate v tri srca!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.