Aktualno
Aktualno
28. februar 2020

SMS nagradna igra Z Radensko v New York

SMS nagradna igra Z Radensko v New York

Sodeluj v nagradni igri in v New York odleti z osebo, ki jo imaš rad.

Kupi vsaj en izdelek Radenske (Classic, Medium, Naturelle, z okusom) pošlji SMS s ključno besedo RADENSKA in številko računa na 3131 in sodeluj v žrebu za lepe nagrade.

!!SPREMEMBA - Z RADENSKO PO SVETU
Zaradi trenutne situacije s koronavirusom in s tem povezanimi ukrepi države (vključno z ukrepi, ki so ga sprejele ZDA), Radenska d.o.o. spreminja splošne pogoje nagradne igre "Z Radensko v New York" tako, da se glavni dobitek slednje širi na celi svet! Namesto potovanja v New York bo nagrajenec prejel darilne bone turistične agencije, ki jih lahko unovči za sanjsko potovanje po lastni izbiri (tudi v New York). Za bone v vrednosti 5.000 evrov bo namreč lahko v roku enega leta od prevzema, z možnostjo podaljšanja, potoval po lastnih željah in presoji – tudi na več destinacij!    
Kljub temu, da je  višja sila trenutno močnejša od nas, želimo, da po stabilizaciji razmer, doživite nepozabno potepanje! 

Pravila in pogoji (.pdf) >

Sprememba splošnih pogojev, 13. 3. 2020 (.pdf) >

Sprememba splošnih pogojev, 31. 3. 2020 (.pdf) >

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.