Za medije
Za medije
27. julij 2022

41. KOLESARSKI MARATON TRI SRCA 2022

41. KOLESARSKI MARATON TRI SRCA 2022

Poženimo pedala v nedeljo, 7. avgusta!

Radenci, 27. julij 2022 – Ljubitelji kolesarjenja po čudovitem Pomurju bodo ponovno prišli zavrteli pedala v nedeljo, 7. avgusta 2022, ko se bo v Radencih odvil že 41. rekreativni kolesarski maraton Tri srca. Štartna pištola bo odjeknila ob 10. uri pred Lovskim domom v Radencih, ter naznanila pričetek panoramske kolesarske ture po deželi Treh src.

Za ljubiteljske kolesarje vseh starosti in zmogljivosti so organizatorji pripravili tri proge: veliki maraton TRI SRCA RADENSKA CLASSIC – 75 km, ki vključuje sedem vzponov po idilični poti vse do osrčja Slovenskih goric; srednji maraton ORA ORIGINAL - 54 km s štirimi vzponi ter mali maraton RADENSKA NATURELLE - 28 km, kjer se bodo kolesarji preizkusili na dveh vzponih in se skozi Orehovce hitro vrnili do cilja.

Predprijave do 31. julija!

Startnina za veliki, srednji in mali maraton je enotna in znaša 20 evrov, ob predprijavi pa 15 evrov. A pohitite – ugodnejše prijave so mogoče le do 31. julija 2022, prek spletnega obrazca.

Kolesarsko doživetje za celo družino!

Na kolesarskem maratonu Treh src so dobrodošli vsi, ki jih poganjanje pedal veseli in se čutijo pripravljene za organiziran rekreativni podvig. Krajša proga je primerna tudi za mlade kolesarje do 14. leta, ki pa jih morajo spremljati starši ali skrbniki. Vsi udeleženci prejmejo spominsko majico in medaljo, brezplačno malico ter osvežilne napitke, ki jih bodo pričakali na startu, ob progi in po prihodu v cilj. Poskrbljeno bo tudi za navijače, saj bo v času prireditve potekal bogat srečelov, ki bo dodatno popestril dogajanje.

Da bo kolesarski maraton vsem ostal v najlepšem spominu, organizatorji udeležence pozivajo k obvezni uporabi čelade, upoštevanju cestno-prometnih predpisov ter splošnega bontona, ki velja na športnih prireditvah.

Več o 41. RKM TRI SRCA

Podrobnejše informacije o prireditvi in možnostih prijav so na voljo na spletnem naslovu Kose Radenci (kose-radenci.si). Na dodatna vprašanja vam odgovorijo predstavniki ŠD Radenci – KOSE tudi prek e-naslova [email protected].

Sporočilo za medije (.doc)
Slikovno gradivo (.zip, 16 MB)

Natalija Kreft Lovrenčec
Odnosi z javnostmi

[email protected]
+386 (0)41 393 639

Sporočila za medije
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".
Več o tem.